Werkplaats

Garage Veenhuizen is een universeel en allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Wij onderhouden en repareren alle automerken en onze medewerkers staan graag voor u klaar, welke auto u ook heeft. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring en het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie.

Werkplaatschef Freek besteedt veel aandacht aan de klant om duidelijk te maken waarom een reparatie of onderhoud nodig is. Dat bespaart de klant op termijn vaak onnodig onderhoud of reparaties en dus geld. Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Alle monteurs werken met een eigen I-pad om altijd de fabrieksgegevens bij de hand te hebben van de desbetreffende auto. Bijvoorbeeld de afstel- en oliegegevens die erg belangrijk zijn voor de auto's van nu. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert.

Kennis

Bij Garage Veenhuizen werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Garage Veenhuizen kunt u rekenen op de beste service en uit de volgende opties kiezen;

  1. Maak gebruik van een leenauto 
  2. Haal- en brengservice: laat uw auto door één van onze medewerkers ophalen op de plek van uw keuze (woonhuis of werk) en daar ook weer netjes afleveren.
  3. Pendelservice: breng uw auto zelf naar onze garage en laat u door één van onze medewerkers terugbrengen (woonhuis of werk) en weer ophalen zodra de auto gereed is. Bovenstaande diensten zijn gratis bij onderhoud of grotere reparaties, informeer hier gerust naar.

Wachtruimte 

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken. Er is koffie en thee en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi. 

 

Werkplaats