»   Home   »   Over ons

Over ons

Het team van Garage Veenhuizen staat voor u klaar met meer dan 42 jaar ervaring. Het bedrijf is in 1974 opgericht en heeft 6 medewerkers in dienst. 

Wij zijn een onafhankelijk garagebedrijf opgericht in 1974 door Albert, vader van Bram en Freek die in 2007 het stokje hebben overgenomen van Albert en Mieke. Een belangrijk punt bij ons is het persoonlijk contact met de klanten, die we bij naam kennen. Inmiddels werken we met 3 monteurs in de werkplaats. De werkplaats wordt aangestuurd door Freek Veenhuizen. 

Kids

Contact

 
* Verplicht

Freek besteedt veel aandacht aan de klant om duidelijk te maken waarom een reparatie of onderhoud nodig is. Dat bespaart de klant op termijn vaak onnodig onderhoud of reparaties en dus geld. Alle monteurs werken met een eigen I-pad om altijd de fabrieksgegevens bij de hand te hebben van de desbetreffende auto. Bijvoorbeeld de afstel- en olie gegevens die erg belangrijk zijn voor de auto's van nu. Albert verricht hand- en spandiensten binnen het bedrijf en is natuurlijk een vertrouwd gezicht. Bram houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van nieuwe- en gebruikte auto's.Steeds vaker gaan we aan de hand van een zoekopdracht aan het werk en op zoek naar de juiste auto voor de klant. Mieke helpt Bram met de administratie en is vaak bij de receptie te vinden als eerste aanspreekpunt. 
Wij hebben twee wasboxen die 7 dagen in de week open zijn. De klant heeft keuze uit verschillende programma's waaronder velgen reinigen met actief-schuim en erg praktisch is het vlekvrij afspuiten dat droog zemen overbodig maakt. 

U bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in Terborg waar de koffie altijd klaar staat!

Ons team

We stellen de mensen uit ons team graag aan jullie voor:

A86o0266guido Pelgrim Fotografie 1800 Px
Albert Veenhuizen
In 1974 in Terborg met het bedrijf begonnen
A86o0279guido Pelgrim Fotografie 1800 Px
Bram Veenhuizen
In 2001 in de zaak gekomen
A86o0282guido Pelgrim Fotografie 1800 Px
Mieke Veenhuizen
Een vertrouwd gezicht aan de receptie
A86o0299guido Pelgrim Fotografie 1800 Px
Freek Veenhuizen
In 1998 in de zaak gekomen
A86o0290guido Pelgrim Fotografie 1800 Px
Ronny Graffelman
Eerst monteur
A86o0303guido Pelgrim Fotografie 1800 Px
Marco Leerink
Tweede monteur
Menu openen
Garage Veenhuizen